Tuefel

1. We are …… Arabic now
a. Studying
b. Buying
c. Spoken
d. Ate
Answer : A
NB : Because sentences is Simple Past Tense
2. I will…..writing at six o’clock tomorrow morning
a. Been
b. Be
c. Was
d. Have
Answer : B
NB : Because sentences is Future Continous Tense

3. I would…..graduated if I had studied hard
a. Was
b. Have been
c. Have
d. Were
Answer : C
NB : Because sentences is Past Future Perfect Tense
4. She has…..staying at my hose this year
a. Been
b. Was
c. Were
d. Should
Answer : A
NB : Because sentences is Present Perfect Continous
5. She is a……the floor now
a. Studying
b. Opening
c. Taking
d. Clening
Answer :
NB : Because sentences is Present Continous
6. He told his mother that he….in two days time
a. Was starting
b. Had been waiting
c. Had found
d. Have bee waiting
Answer : A
NB : Because sentences is Past Continous Tense
7. There……the bell! Said David
a. Goes
b. Gone
c. Have
d. Taking
Answer : A
NB : Because sentences is Simple Present
8. Mr. Anderson……ben here since yesterday
a. Have
b. Was
c. Has
d. Were
Answer : C
NB : Because sentences I Present Perfect Tense
9. I shall be……out at six tomorrow morning
a. Going
b. Teaching
c. Helping
d. Studying
Answer : A
NB : Because sentences is Future Continous Tense
10. I should not……teaching english at SMA for years, by the end of last your
a. have been
b. were been
c. was been
d. has been
Answer : A
NB : Because sentences is Past Future Perfect Continous

You have to identify the underlined word or phrase that should be corrected or rewritten.
11. Take this medicine twice a day! But you avoid to eat fish
A B C D
Answer : D. To Eating
12. If yo like reading a newspaper, you had better choose the one who can provide you with
A B C D
many kinds of information.
Answer : A. To Read
13. Good morning everybody! According with the weather forecast, it will be clody from
A B
morning tell afternoon and a heavy rain in the evening.
C D
Answer : A. according to
14. I smoke only some a day. To smoke isn’t good for you. Try to stop it.
A B C D
Answer : B. Some day
15. He served food and drinks to the guests at a restaurant.
A B C D
Answer : A. Serveds
16. This has been designed to receive and train those which are prepared to be the leaders of
A B C D
the country in the future.
Answer : D. Prepare
17. Gramedia gave biggest sale from December 22 to 31, 2006. Price were reduced up to
A B C
50 % for stationers.
D
Answer : A. The Biggest
18. You’d better go by plane, but the ticket should be book a week prior to your departure.
A B C D
Answer : A. Good
19. I hope you can fix my car. It won’t start. I have a lot of work to do. If you call the
A B C D
mechanic, you got the solution.
Answer : D. Could/Would
20. Planes from Medan to Jakarta will be canceled due of the announcement from the ATC.
A B C
It’s said that there will be a heavy rain the whole day today.
D
Answer : A. Plane
21. Incorrect : She’s taken the test already, isn’t she?
Correct : She’s taken the test already, hasn’t she ?
22. You can go around the world. If I were you, I would have taken it.
A B C D
Answer : D. I would have take it
23. In our new department store, you’ll find more good atmosphere of shopping than in the
A
old one. You’ll be surprised by our services and the completeness of our goods
B C D
Answer : A. Better
24. Incorrect : She hasn’t finished the assignment yet, and neither I have
Correct : She hasn’t finished the assignment yet, and I haven’t either
25. Incorrect : Just between you and I, this isn’t a very good price
Correct : Just between you and me, this isn’t a very good price

Name : Martha Kristiani K.
NPM : 20208776
Class : 3 EB06

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s